Wie zijn wij

Wij zijn een kleine reisorganisatie voor wijn-wandel-vakanties en voor culinaire workshops over smaak.  We bestaan sinds 1991. Het is begonnen met 2 tochten in de Pfalz. Daar zijn 19 wijnstreken en 1 bierstreek in 7 Europese landen bijgekomen.  Ieder jaar is er een wisselend programma met tochten in streken, die ieder hun eigen charme kennen.
Jeanet G. Bruining
Alle plezier in planning en internationale contacten breng ik mee uit 8 jaar werkzaamheden/studie in het buitenland en 15 jaar senior beleidsfuncties bij een ministerie in Den Haag.
Dieter Willich

Beeldhouwer en industrieel ontwerper, echtgenoot en Querdenker. De vormgeving van de programma’s en presentatie op beurzen ligt in zijn handen.
Wijn is veelzijdig.
Ik ben het spannend gaan vinden daar het geheim van te ontsluiten. Dat geheim ligt besloten in landschappen, druivenrassen, bodemsoorten, klimaat. Maar veelzijdigheid zit ook in de mensen, in het vakmanschap en karakter van de wijnboeren en wijnboerinnen. Mijn WijnWandeltochten zijn daarom elke keer weer anders, elke keer een beetje ontdekkingstocht en ook weer een beetje thuiskomst. Een boeiende ambiance. Omdat  u elke dag ergens binnenkomt, waar u echt welkom bent, waar u niet zomaar zou kunnen binnenkomen. Een ervaring apart is op elke tocht het afsluitende wijndiner. Na zoveel wijn geproefd te hebben, spreekt het voor zich dat de wijn hier het vertrekpunt is voor de kok. Die uitdaging van ons aan de keuken leidt tot verrassende keuzes. En tot even verrassende combinaties van gerechten en wijnen.

WijnWandeltochten  » Info » wie zijn wij »